Fun - Events   |   De organisator van al uw feesten en events   |   Bezoek Fun Events.be

Fun-Events is gespecialiseerd in goed georganiseerde evenementen en feesten. Met veel creativiteit, flexibiliteit, dynamiek, oog voor detail, vernieuwende ideeën en pakken ervaring. Voor kleine en grote bedrijfs-, publiek-, en privé evenementen en/of feesten. B2B (Business to Business) - BTP (Business to Personnel) - BTC (Business to Consumer).

Onze doelstelling is onze klanten een succesvol, goed georganiseerd en geslaagd geheel te leveren. Rekening houdend met uw doelstellingen, genodigden, financiering en wensen. De service van Fun-Events zit steeds geheel binnen uw verwachtingen en uw budget. Samen met onze gepersonaliseerde aanpak worden ze afgestemd op uw wensen hoe klein of groot ze ook zijn. Getrouwheid, loyaliteit en duidelijke afspraken zorgen voor geslaagde evenementen en feesten.

Fun-Events is de perfect match als eventorganisatie.

Fun - Shop   |   Verkoop kostuums en feestartikelen   |   Bezoek Fun-shop.be

FUN-SHOP - DE Feestwinkel te LIER en online webshop in VERKOOP van KOSTUUMS en FEESTARTIKELEN. Fun-Shop - zoals onze naam reeds laat vermoeden zorgen wij voor plezier.

Bij ons kan je terecht voor alle aankopen van verkleedkostuums en benodigdheden in alle thema’s. Zoek je een kostuum, vest, broek, pruik, masker, hoed, schoen, pluim, snor, baard, make-up, decoratie, vuurwerk, … hiervoor ben je bij Fun-Shop aan het juiste adres. Met een groot aanbod en mooie voorraad zorgen wij alle dagen voor Fun in onze shop te Lier en 24 op 24 en 7 op 7 Online.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze evenementen, speciale openingen, aanbiedingen en vele andere…

Rent - Fun   |   Verhuur van alle feest-materialen   |   Bezoek Rent Fun.be

Organiseert u zelf een feest of evenement en wenst u zelf in te staan voor opbouw, afbraak, bediening, inrichting en vele andere zaken maar beschikt u niet over de juiste materialen?

Rent-Fun biedt u een waaier van feest- en horecamaterialen aan van A tot Z. Met onze ervaring en expertise zorgen wij voor de perfecte service. Feesten is ons beroep. Met raad en daad staan wij klaar om u van dienst te zijn. Wij zorgen voor de Rent-Fun service zodat u met een gerust hart uw gasten kan ontvangen. Gaat het om kinder-, verjaardag-, huwelijksfeesten, fuif of groot evenement, Rent-Fun zorgt voor verhuur met ervaring.

Perfecte prijs / kwaliteitsverhouding, propere en gebruiksklare materialen. Perfecte communicatie tussen u als klant en wij als leverancier is van groot belang, zo zal Rent-Fun u de perfecte service verzorgen.

Feesten met Rent-Fun is genieten.

Kinder - Animatie   |   Top-animaties voor al uw feesten en events   |   Bezoek Fun Kids.be

Professionele kinderanimatie voor de allerkleinste kinderen tot de grootste tieners.

Een zeer ruim aanbod aan privéfeesten, randanimaties, workshops, themafeesten, kindershows, kidsplace, nannycorner en vele andere kinderanimaties. Van klassieke animaties tot actieve, creatieve en unieke animaties. Ook animaties met een sensibilisering naar ecologie, veiligheid, pesten, gezondheid, duurzaamheid enz... bedenken en creëren van concepten voor uw bedrijf, campagne, merk en product.

Kinderanimatie voor privé- en bedrijfsfeesten, opendeurdagen, evenementen, festivals en vele andere gelegenheden. Fun-Kids organiseert, begeleidt en presenteert ook volledige kinderevenementen voor groot en klein.

Wij toveren een glimlach op elk gezicht jong en oud.

Artiesten & Entertainment   |   Boek een artiest bij Fun Artists   |   Bezoek Fun Artists.be

Een jong en dynamisch artiestenbureau / boekingskantoor voor alle nationale en internationale artiesten en entertainment voor jong en oud.

Een ruime keuze van acte de présence, dj's, kids entertainment, bands, nationale en internationale artiesten, senioren entertainment, special acts, straatanimatie en veel andere. Of het nu om nationale of internationale artiesten gaat, om een prive- of bedrijfsfeest, een groot of klein evenement, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het gewenste entertainment verzorgen.

Wij groeien steeds mee met vraag en aanbod en proberen altijd een creatief en gepast voorstel binnen uw budget te vinden. Het juiste advies zorgt voor top-artiesten en top-entertainment.

De juiste artiest en entertainment op uw evenement of feest, daar zorgen wij graag voor.

Exclusives   |   Exclusief te boeken bij de Fun Events Groep   |   Bezoek Fun Exclusives.be

Zoals het woord zelf zegt, exclusief en bijzonder, maar wel voor iedereen geschikt! Van artiesten, brand marketing tot kids communicatie, animaties en entertainment, attracties en vele andere. Dit voor bedrijven, campagnes, merken en producten en andere. Ook onze eigen concepten, attracties, animaties en entertainment komen uiteraard aan bod.

Wij proberen ook met al deze 'Exclusives' uniek op de markt te zijn en zo iets speciaals te kunnen aanbieden dat je niet op elke hoek van de straat kan vinden.

Laat ook onze 'Exclusives' iets exclusief zijn op uw evenement of feest en laat uw campagne, merk, product of wat dan ook samen met ons uitblinken en exclusief, bijzonder zijn.

Onze 'Exclusives' zorgen voor een succesvolle en onvergetelijke herinnering op uw evenement of feest.